miercuri, 23 ianuarie 2019

Linistress - sarbatori linistite

O alta companie marca buzzstore.ro m-a implicat si pe mine. Si anume, testarea produselor din gama Linistress. Aceste produse se comercializeaza fara prescriptie medicala. Este un supliment alimentar care datorita combinatiei ideale de ingrediente naturale reuseste sa te linisteasca si sa iti ofere o viata de inalta calitate.

Acum sa vorbim de ingrediente:
"1. Extractul de Valeriana acesta reduce intensitatea starilor de anxietate manifestate prin agitatie, palpitatii, inlatura dificultatea in adormire, micsoreaza procentul de treziri nocturne.

2. Extractul de Floarea-Pasiunii acesta este un anxiolitic. El contribuie cu succes la ameliorarea efectelor stresului. S-a demonstrat ca in combinatie cu valeriana, reuseste sa aduca la o calmare puternica si un somn foarte linistitor.

3. Extractul de Roinita acesta este un calmant nervos, el este recomandat in special pentru ameliorarea durerilor de cap aparute pe fond de stres si oboseala precum si in cazul unei suprasolicitari intelectuale.

4. Extractul de Hamei: nu ne este necunoscut faptul ca hamei-ul contribuie la ameliorarea starilor de iritabilitate si de hiperexcitabilitate nervoasa care apar ca manifestari ale stresului.

5. Melatonina care este un neurohormon sintetizat de glanda pineala din serotonina si este un factor important pentru stabilirea echilibrului somn-veghe. Producerea si eliberarea de melatonina sunt stimulate de intuneric si inhibate de lumina. Mentinerea unei cantitati optime de melatonina in organism este necesara pentru a scadea incidenta tulburarilor de somn si a insomniilor." - www.buzzstore.ro

Asadar, 2 mari beneficii care nu iti dauneaza sanatatii. O liniste pe timpul zilei precum si un somn linistitor. Recomand aceste suplimente alimentare de la polisano pharmaceuticals deoarece combat cu usurinta stresul se zi cu zi al vietii cotidiene.

#buzzLinistress #buzzstore #linistesisomn #valeriana #buzzstoreromania


By Lullu XD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu